About Us

22 March 2012

HANDPHONE CASE COMELOTE

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Yeayyy..dah habis kursus dah..Tapi balik kampung dulu dari KL ke KELANTAN..Rindu dah dengan kampung saya ni..Nanti balik Terengganu baru leh sambung menjahit..Banyak projek terbengkalai kot..InsyaAllah, pasni kena usaha lebih ni..BERUSAHA!!!

Ini handphone case yang saya pernah buat..Yang ORANGE ni latest la, yang PINK dan PURPLE tu dah lama buat tapi lupa nak masukkan dalam blog..

Inspired by dooodolls..saya ni nak reka sendiri bukanlah kreatif sangat..Inovasi je bleh..hehe

Ceria abes kan..heheh

Tempahan dari kawan housemate untuk anak perempuannya..

Belakang simple je..

Ini housemate saya punya..

Belakang pun simple..

100% handmade.Harga di antara RM7-10 bergantung kepada design..Tidak termasuk harga pos..Berminat?Macam biasa boleh email di kertaslukisan@gmail.com ataupun PM di facebook.com/comelotekraf.

1 comment:

luqman zakaria said...

yang merah tuh come kakloh~