About Us

20 November 2011

COMELOTE KRAF GRAND OPENING

ASSALAMUALAIKUM N HAI SEMUA...
Grand la sangat..hehehe..Alhamdulillah harini 20.11.2011 tepat pada pukul 20.11 secara rasminya blog COMELOTEKRAF dibuka yang mana SAYA n MY SIS akan bergabung tenaga membuat felt kraf walaupun kitorang berjauhan, sorang kat UTARA dan saya kerja kat PANTAI TIMUR..Syukur Alhamdulillah, plan dah lama sebenarnya tapi disebabkan ini bisnes hujung minggu je jadi slow sikitla..Kat bawah ni antara produk yang telah dihasilkan oleh saya sendiri..Tunggu nanti hasil kraf kakak saya pulak nanti..

Brooch bunga..


Brooch juga..yang ni kecik sikit


Lagi brooch ribbon


Fridge magnet yang come lote..hehe


Hair clip


Keychain dan HP strap
Ini tempahan dari CIKGU sekolah kakak
Ini tempahan dari sahabat blog CIK TOM..Beliau tempah 6 Semuanya..Cupcake Keychain beserta nama

Coin Purse untuk kakak

Harap ada yang akan menyokong bisnes kecil-kecilan kami ini..Amin^^ Segala harga akan diupdate pada entry akan datang..Anda boleh juga melawat FAN PAGE<--KLIK kami dan rajin2lah LIKE..Hehe..Kat situ dah ada update harga..Doakan kejayaan kami yer..AJA-AJA^^


UNTUK SEBARANG TEMPAHAN/PERTANYAAN SILA E-MAIL KE kertaslukisan@gmail.com

3 comments:

blog-tips-kurus said...

hi there! i'm from 'Kensingtonklon'. how to pronounce your blog? hehe!

** 'follower' tak aktif pon!??

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mmg comel lote..nnt kalau nk bagi hadiah kt org sy misti order dr awak punya! nk pegi like pages awak pulakkk

ILA HonEyBuNNy said...

siyessss comeiii sgt2...