About Us

17 May 2012

HAPPY TEACHER'S DAY

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Ops...Terlewat sehari..Takpe kan.Kalau masa sekolah memang sambutan hari guru paling ditungggu-tunggu..Bestnye, dapat buat persembahan untuk cikgu2 kita, bagi hadiah, peluk cium..Best2..Dalam family saya memang ramai yang jadi cikgu..Alhamdulillah, suka tengok dorang jadi pendidik..Saya je yang tak suka jadi cikgu, bukan tak suka tapi rasa macam kerjaya tu tak sesuai je dengan saya..Saya memang suka DIAJAR dari MENGAJAR..

Okelah, sempena hari guru ni saya mengucapkan SELAMAT HARI GURU buat semua pendidik di Malaysia..Jadilah pendidik yang berjaya, disukai ramai ye..InsyaAllah kalau kita ikhlas mengajar, rezeki makin bertambah..So, sempena hari guru ni, akak saya pun suruhlah saya buat bookmark untuk anak2 beliau bagi kat cikgu2 dorang..Bookmark ni penambah perisa je ekceli..

Tapi saya macam tak berapa puas hati sebenarnya sebab terpaksa buat design yang paling simple..Benda ni saya amik masa sehari je untuk siapkan..Memang rushinglah, sebab agak last minute jugaklah..Bukan salah kakak saya tapi sebab banyak order yang masuk + busy dengan aktiviti pejabat..Next time saya buat lagi cantik2lah ye..hehe




Jumlah ada 56 semuanya..

Sekarang saya masih tutup lagi order especially bantal la..Kalau benda kecik2 tu saya boleh consider lagi nak amik ke tak..Sorry sangat2 ye..Apapun email je kat saya ye..

2 comments:

Azah Skaliskala said...

Salam. Hi!
Kaizen dengan cik Dyla orang yang sama ke? BTW, very cute!

d_LA said...

azah, yup..kaizen ni dla punye..hehe..
thanx dear, yg ni design plg simple ekceli, nk cpt pnye psl..hee